infosáv

Minden ételünk kivételesen finom! (Fizetés előtt kérem kóstolja meg a kiválasztott ételeket és ha nem ízlik, nem kell kifizetni.)

Szeged, József Attila sgt. 73. - Telefonszám: +36 20 920 9000 - Nyitva minden nap: 11:00 - 22:00

social hobiart

Bemutatkozás

Body:

Rendelés menete

1: www.hobiart.hu weboldal megnyitasa

2: online rendelés kiválasztása

3: ételek kiválasztása: kategória alapján bal oldalon megtalálható, majd a megvásárolni kívánt ételeket helyezzük a kosárba a megfelelő adag mérete kiválasztása után

4: ha minden ételt kiválasztottunk amit szeretnénk megrendelni, akkor kattintsunk a fizetés opcióra és ott kötelezően egy e-mail címet adjunk meg, egy nevet, a szállítási címet válasszuk ki a legördülő menüsávból, majd a pontosítás céljából alá írjuk be a házszámot, emeletet, ajtót és a csengő számot. A megjegyzésbe pontosíthatunk, hogy a futár könyebben oda találjon. A fizetési módnál ki tudjuk választani a készpénz, szép kártya és erzsébet utalvány opciót. Ha ezekkel megvagyunk akkor még a szállítási feltételeket el kell fogadni és rákattintani a megrendelés elküldése gombra. Rendelésünk ezáltal már rögzítve lett. 

 

Mi mindent sajátkezűleg készítünk

Szeretnénk, ha tudná, hogy ételeinket hagyományos módon pont úgy készítjük, ahogy azt nagyanyáink is tették. Nem használunk színezéket, tartósítót, állománynövelőt, sőt félkész alapokat, vízzel összekeverhető porokat sem. A burgonyapüré burgonyából, a sajtkrém sajtból készül...mert mi is így szeretjük! :)

Az étterem belülről

Hóbiárt basa

Hóbiárt basa a Szeged környékén 1550 körül állomásozó török csapatok vezére volt.Rendkívül szerette a hölgyek társaságát, szőlőskertjébe csalta a helybéli halász- és hajósasszonyokat, s kedvére mulatott velük... Később ez lett a veszte is. A feldühödött, felszarvazott férjek Allah-hoz küldték a törököt.

Az étterem belülről

 

Ünnepi nyitva tartás:
Minden ünnepnapon 11-22 óráig, kivéve:
December 24: 11-15 óráig
December 25: zárva
December 26: zárva
December 31: 11-15 óráig
Január 1: nyitva

Fizetéskor az alábbi utalványokat fogadjuk el:

SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)
Erzsébet utalvány

Csoportoknak bejelentkezéséről, egyedi igényekkel kapcsolatosan a 30/953-44-16-es telefonon érdeklődhetnek.

Házhozszállítással kapcsolatos információk:

Szállítási díj:
600 Ft/ szállítás: körtöltésen belül + Petőfitelep, Új-Petőfitelep, Baktó, Újszeged a Szöri, Töltés, Füvészkerti, Mérnök utcákig
780 Ft/ szállítás:  A körtöltésen túl és Újszeged a Szöri, Töltés, Füvészkerti, Mérnök utcákon túl,  Tápé, Cserepes sor és a Rákóczi utcától kifelé

1060 Ft/szállítás A Budapesti útról nyíló utcák, a Füvészkerttől kijjebb lévő utcák

2260Ft/ kiszállítás:Kiskundorozsma, Szentmihálytelek, Gyálarét, Klebersberg telep, Kecskés telep, Szőreg
 

Csoportoknak szóló lehetőségek

  • svédasztalos reggeli
  • szabadon variálható ebéd és vacsora
  • kiszállítás
  • kitelepülés
  • egyedi kedvezmények

Bővebb felvilágosítást a 30/953-44-16-os telefonszámon kaphat!

Várjuk hívását! smiley

 

 

Kedves Vendégünk!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy ételeink allergéneket vagy intoleranciát okozó összetevőket, mint például tejet, tojást, lisztet tartalmazhatnak. Kérjük, amennyiben valamilyen allergiában, ételérzékenységben szenved, vásárlás előtt kérdezze kollégánkat, aki a pontos összetevőkről szívesen tájékoztatják Önt.

Ételeink elkészítésekor mi sem tartósítószert, sem ízfokozót, sem színezéket, sem előre elkészített alapokat, porokat nem használunk, azokat nagymamáink által is alkalmazott módon, a magyar konyha hagyományait követve készítjük el. 

 

Jó étvágyat kívánunk!

Hóbiárt Bisztró és Pizzéria csapata